Om mig

Mitt namn är Camilla Karlsson och jag är i 40 års åldern. Jag bor i ett hus på landet, norr om Skövde.

Jag har under de senaste 25 åren arbetat inom vård och omsorg som undersköterska tills jag 2016 sadlade om till hundskötare, och startade Camillas hundrastning, med visat gott resultat och fina rekommendationer. (Se bla.facebook)

Jag har under hela mitt liv haft/har ett genuint djurintresse, och har ända sedan jag var liten haft egna djur av alla de slag. Om vi inte hade någon egen hund "letade jag upp" någon annans hund som jag kunde träna och gå ut och promenera med. Min mamma kunde inte förstå vart jag "hittade" alla:)

Nu är jag en lycklig ägare till en för mig väldigt speciell malteserhane vid namn Totte.

/20160528_180023.jpg 

Min erfarenhet har lärt mig att alla är vi olika, människor såsom hundar och måste bemötas därefter, men jag arbetar alltid utefter positiv förstärkning och ser till varje individs behov.

Anledningen till att jag startar upp det här företaget är förutom mitt intresse för hundar, att jag själv saknat en sådan här service, då jag själv har en hund som blir superstressad på hunddagis. Eftersom man inte alltid kan förvänta sig att en bekant eller granne ställer upp så hade jag varit glad över att kunnat anlita ett hundrastningsföretag som har detta som arbete, och känt trygghet i att jag har någon med erfarenhet som rastar min hund när jag är på jobbet, och att tjänsten avslutas när jag vill det och inte för att någon privatperson inte längre kan.

Jag är en enkel men ordentlig och ansvarsfull person som utför mina åtaganden med stor noggrannhet och omsorg.

Ni kan lugnt och tryggt lita på mig!